4 min read

Ανακοινώθηκαν οι ομάδες του Celo Camp Batch 5

Το Celo Camp, το πρόγραμμα εικονικής επιτάχυνσης και καθοδήγησης διάρκειας 8 εβδομάδων που ξεκίνησε το 2020 από το Ίδρυμα Celo σε συνεργασία με το Upright, ανακοινώνει με ενθουσιασμό τους συμμετέχοντες που επιλέχθηκαν για την ομάδα 5.
Ανακοινώθηκαν οι ομάδες του Celo Camp Batch 5

Το Celo Camp, το πρόγραμμα εικονικής επιτάχυνσης και καθοδήγησης διάρκειας 8 εβδομάδων που ξεκίνησε το 2020 από το Ίδρυμα Celo σε συνεργασία με το Upright, ανακοινώνει με ενθουσιασμό τους συμμετέχοντες που επιλέχθηκαν για την ομάδα 5. Οι 30 εντυπωσιακές ομάδες, που επιλέχθηκαν από μια ομάδα 395 υποψηφίων από περισσότερες από 75 χώρες, αποτελούνται από ιδρυτές που δημιουργούν εφαρμογές με αντίκτυπο σε διάφορους τομείς: ReFi, DeFi, την οικονομία του δημιουργού, NFTs, εργαλεία και αναλύσεις, πληρωμές και παιχνίδια. Δείτε τη λίστα των συμμετεχόντων παρακάτω.

Κάθε παρτίδα του Celo Camp καθοδηγεί τους οικοδόμους αποκεντρωμένης τεχνολογίας και τους επιχειρηματίες στη δημιουργία βιώσιμων επιχειρήσεων στο blockchain του Celo. Η παρτίδα (batch) 5 θα περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα σπουδών σχεδιασμένο για την ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων, εργαστήρια με εμπειρογνώμονες του κλάδου και ένα πρόγραμμα καθοδήγησης με μέντορες από τους NFX, a16z, Galaxy Digital, Coinbase, Cross River, Flori Ventures, Samsung Next, Allegory, Climate Collective, Valora, Teller Finance, Finoa, Collider Ventures, Eterna Capital, Ethereal Ventures, Tackett Bartlett LLP, Kresko Labs, cLabs και το Celo Foundation.

"Το Celo Camp Batch 5 περιλαμβάνει μια εμπνευσμένη ομάδα ιδρυτών που εργάζονται πάνω σε καινοτόμες Web3 εφαρμογές που βασίζονται στο Celo", δήλωσε η Rachel Jakob, Program Manager στο Upright. "Βλέπουμε να δίνεται έμφαση στο ReFi, σε πραγματικές περιπτώσεις χρήσης, σε ράμπες εισόδου/εξόδου για την απλοποίηση της εμπειρίας για τους καθημερινούς χρήστες κινητών τηλεφώνων και σε στενότερη ενσωμάτωση με παρόχους τηλεπικοινωνιών", πρόσθεσε. "Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρακολουθήσουμε αυτά τα έργα να αναπτύσσονται και να γίνουμε μάρτυρες των συνεργασιών που διαμορφώνονται κατά τη διάρκεια του κύκλου των 8 εβδομάδων".

Για όσους παρακολουθούν την πορεία μετά από τέσσερις σειρές, το Celo Camp έχει πλέον 88 αποφοίτους που έχουν συγκεντρώσει συνολικά 48,6 εκατ. δολάρια για τα έργα τους από το 2020.

Γνωρίστε τις 30 ομάδες της παρτίδας 5

Esolidar: Ενισχύει τη φιλανθρωπία και την πρακτική ESG μέσω της τεχνολογίας blockchain.

Authologic: Ένα επίπεδο συγκέντρωσης και ενορχήστρωσης για τοπικές μεθόδους KYC.

Plastiks.io: Μια πλατφόρμα που κλείνει τον κύκλο μεταξύ παραγωγής και ανάκτησης πλαστικού.

Kluest: Ένα metaverse επαυξημένης πραγματικότητας χωρίς κώδικα.

Flow Carbon: Ένα έργο που φέρνει τις πιστώσεις άνθρακα στο blockchain για την ταχεία κλιμάκωση των λύσεων για την κλιματική αλλαγή.

Maya Financial: Το πρώτο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που είναι εγγεγραμμένο στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και βασίζεται στις ράγες Defi και είναι σε θέση να προσφέρει λογαριασμούς Celo υψηλής απόδοσης στους πελάτες του στις ΗΠΑ.

Birden: Μια ισχυρή πλατφόρμα δημοσίευσης που βοηθά τους δημιουργούς να δημοσιεύουν, να πωλούν και να αναπτύσσουν επιχειρήσεις γύρω από το περιεχόμενό τους στο Web3.

Kubond: Μια πλατφόρμα που καθιστά τα εταιρικά ομόλογα προσιτά στους μικροεπενδυτές.

Flan: Μια πλατφόρμα με τοπικό προσανατολισμό που βελτιώνει τις ευκαιρίες, τις διαδικασίες έργων και τις πληρωμές για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους πελάτες τους στον δημιουργικό ψηφιακό χώρο.

Climate Guardians: Το πρώτο παιχνίδι στρατηγικής "Play To Preserve" (Παίξτε για την Διατήρηση) για κινητά, όπου οι παίκτες συνεργάζονται για να καταπολεμήσουν την αποψίλωση των δασών, ενώ παράλληλα έχουν πραγματικό αντίκτυπο.

NEFTME: Ένα αποκεντρωμένο κοινωνικό δίκτυο NFT.

Jiwe IO: Μια εικονική πλατφόρμα όπου οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν, να αποκτήσουν και να εκμεταλλευτούν τις εμπειρίες τους στο παιχνίδι.

Athena Protocol: Μια πλατφόρμα που δημιουργεί βιώσιμα μοντέλα για dMRV και επαλήθευση ESG.

Alcancía: Ένα έργο που επικεντρώνεται στη δημιουργία αποταμιευτικών λογαριασμών για τους μη δικαιούχους τραπεζικών συναλλαγών στη Λατινική Αμερική.

Gane: Ένας πάροχος κινητής τηλεφωνίας freemium για τις αναπτυσσόμενες χώρες.

Celo Tracker: Μια πλατφόρμα που παρακολουθεί και διαχειρίζεται τα περιουσιακά στοιχεία του χαρτοφυλακίου Celo.

Closer: Ένα λειτουργικό σύστημα για αναγεννητικές κοινότητες.

PiggyFi Africa: Μια πλατφόρμα που επιλύει τα χρηματικά προβλήματα για τους Αφρικανούς χρησιμοποιώντας το blockchain.

We Are Caring: Ένα αποκεντρωμένο πρωτόκολλο για την ηθική πρόσληψη μεταναστών εργαζομένων.

Yanda: Μία υπηρεσία ελέγχου που βασίζεται σε DAO και ενισχύει τη διαφάνεια των αυτοματοποιημένων διαδικασιών.

EcoBytes: Μια πλατφόρμα που μετατρέπει τα αχρησιμοποίητα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας σε ανταμοιβές για τους σκοπούς σας ή για τον εαυτό σας.

Bru Finance: Μια πλατφόρμα που φέρνει tokenized αναδυόμενες αγορές, ομόλογα εξασφαλισμένα με περιουσιακά στοιχεία στο DeFi.

Forward: Ένα ανταλλακτήριο που αξιοποιεί σταθερά νομίσματα εξασφαλισμένα με περιουσιακά στοιχεία για να προσφέρει μια καινοτόμο λύση αντιστάθμισης συναλλαγματικών ισοτιμιών.

DemeterGift: Ένα έργο Web3 που προσφέρει εκδηλώσεις δωρεάς ως υπηρεσία για τη δημιουργία εύκολων, διαφανών και διασκεδαστικών δημοπρασιών NFT.

Güeno: Μια λύση Web3 κατά της απάτης για fiat και crypto.

Acc.Eth: Ένα μέρος για να δημιουργήσετε, να πουλήσετε ή να αγοράσετε εισιτήρια για εκδηλώσεις στο Celo ή στο Rally.

PixelAva: Ένα καθολικό σύστημα ανταλλαγής token που βασίζεται στο Celo.

SmartLoC: Ένα έργο που βοηθά τους διεθνείς εμπορικούς εταίρους να απλοποιήσουν τον κύκλο από την παραγγελία μέχρι την πληρωμή.

KR8: Μια αγορά NFT που είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στη δημιουργία μιας κοινότητας MMA με στόχο την επιστροφή σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς μέσω της πώλησης NFTs.

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για την αποδοχή τους στο Celo Camp!

Τι ακολουθεί;

Εννέα φιναλίστ του Celo Camp Batch 5 θα παρουσιάσουν στην κοινότητα του Celo, στους επενδυτές και στους μέντορες την Demo Day, στις 14 Ιουνίου 2022. Λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα αργότερα, στις 23 Ιουνίου, η κοινότητα θα συναντήσει τις δύο πρώτες νικήτριες ομάδες, οι οποίες θα λάβουν βραβεία ύψους 10.000 cUSD και 5.000 cUSD, αντίστοιχα, τους νικητές των βραβείων Creators Economy, Future of Payments, DeFi, Financial Inclusion και Build for All, οι οποίοι θα λάβουν από 3.000 cUSD, καθώς και τις πέντε ομάδες που θα λάβουν το Celo Tenet Award ύψους 2.000 cUSD.

Εν τω μεταξύ, παρακολουθήστε τις ομάδες της παρτίδας 5 καθώς προχωρούν στο πρόγραμμα, κάνοντας εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας στο celocamp.com και ακολουθώντας το @UprightVcamps στο Twitter.

Για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα Celo Camp, επισκεφθείτε τη διεύθυνση celocamp.com. Για να συμμετάσχετε στο ταξίδι του Celo Camp, κάντε προεγγραφή για την παρτίδα 6 τώρα!


Πρωτότυπο Άρθρο (Αγγλική): Celo Camp Batch 5 Teams Announced

Συντάκτης Πρωτότυπου Άρθρου: Celo Foundation

Ημερομηνία Συγγραφής Πρωτότυπου Άρθρου: 09 Μαΐου 2022