3 min read

Η Alliance for Prosperity του Celo φτάνει τα 100 μέλη

Σήμερα είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε ότι η Alliance for Prosperity του Celo έχει αυξηθεί σε περισσότερα από 100 μέλη. Περισσότερο από έναν αριθμό, η αύξηση των μελών επιτρέπει συνεργασίες σε όλη τη στοίβα της τεχνολογίας,
Η Alliance for Prosperity του Celo φτάνει τα 100 μέλη
Επιτρέπει τη δημιουργία ολοκληρωμένων λύσεων που εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε ότι η Alliance for Prosperity του Celo έχει αυξηθεί σε περισσότερα από 100 μέλη. Περισσότερο από έναν αριθμό, η αύξηση των μελών επιτρέπει συνεργασίες σε όλη τη στοίβα της τεχνολογίας, με αποτέλεσμα ολοκληρωμένες λύσεις που εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες των χρηστών σε όλο τον κόσμο. Όταν οι οργανισμοί ενώνουν τις συλλογικές τους δυνάμεις για θετικό καλό, το αποτέλεσμα είναι κάποιος να μπορεί να στείλει μια πληρωμή για λιγότερο από $.01 σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα.

Οι συνεργασίες συμμαχιών επιτρέπουν την ανταλλαγή ψηφιακού χρήματος με ταχύτερους, λιγότερο δαπανηρούς και πιο διαφανείς τρόπους

Από την αρχή, η Alliance δημιουργήθηκε για να αναπτύξει τόσο τα παγκόσμια όσο και τα τοπικά οικοσυστήματα στην υπηρεσία της δημιουργίας συνθηκών για ευημερούσες κοινότητες. Η παγκόσμια πανδημία επιτάχυνε αυτή την ανάγκη. Μέλη όπως η Mercy Corps και το Ίδρυμα Grameen είναι πλέον σε θέση να στέλνουν βοήθεια με ταχύτερους, λιγότερο δαπανηρούς και πιο διαφανείς τρόπους - με αποτέλεσμα περισσότερα χρήματα στα χέρια εκείνων που τα χρειάζονται περισσότερο.

Τα νέα μέλη της Alliance φέρνουν ράμπες εισόδου και εξόδου και πρόσθετη χρησιμότητα για τα δολάρια Celo σε όλο τον κόσμο

Γνωρίστε τα νέα μέλη μας από την τελευταία ανακοίνωση στις 5 Μαΐου, καθώς και τι προσφέρουν στο οικοσύστημα Celo:

 • BitWage (μισθοί που καταβάλλονται σε cUSD)
 • BloomX (μεταφορές cUSD)
 • Escher Wallet (αποταμίευση και πληρωμή λογαριασμών με cUSD στη Βραζιλία)
 • Finclusive (κάλυψη συμμόρφωσης των μελών και γέφυρα μεταξύ fiat και CELO/cUSD)
 • Frontier Wallet (αποταμίευση και πληρωμή λογαριασμών με cUSD στην Ινδία)
 • Klaytn (εργαλεία για ενσωμάτωση cross-chain με το Celo)
 • MugglePay (αποδοχή cUSD με χρέωση <1%)
 • OKCoin (ένα από τα πρώτα ανταλλακτήρια που εισήγαγε το CELO)
 • Persistence (δανεισμός cUSD)
 • Spe Taxi Cab (η πρώτη εταιρεία ταξί που δέχεται cUSD)
 • UTrust (cUSD εμπορική αποδοχή σε 180 χώρες)
 • Wyre (μετρητά και μετρητά cUSD στο πορτοφόλι)

Τα νέα μέλη εντάσσονται σε ένα ήδη ισχυρό δίκτυο μελών

Abra, Alice, AlphaWallet, Althea, Anchorage, Ankr, Appen, Ayannah, Andreessen Horowitz, B12, BC4NB (Blockchain για το επόμενο δισεκατομμύριο), BeamAndGo, Bidali, Bitfy, Bison Trails, Blockchain Academy Mexico, Blockchain.com, Blockchain for Humanity (b4h), Blockchain for Social Impact (BSIC), Blockchain Education Network, Blockdaemon, Centrifuge, cLabs, CloudWalk Inc, Cobru, Coinbase Ventures, Coinfirm, Coinplug, Cryptio, Cryptobuyer, CryptoSavannah, Dove Wallet, Dunia Pay, eSolidar, Fintech4Good, Flexa, Gitcoin, GiveDirectly, Grameen Foundation, Grin, GSMA, Hex Trust, KeshoLabs, Laboratoria, LatAmTech, Ledger, Ledn, Maple, Mercy Corps, Metadium, Mobike, Moon, MoonPay, MyCash Online, Ontology, Netki, Paxful, Peixe, Pngme, Polychain, Positive Blockchain, Project Wren, Ribon, SaldoMX, Semicolon Africa, The Giving Block, Transak, United Africa Blockchain Association, Utrust, Upright, Wyre, Yellow, Yellow Card και 88i.

Αυτή είναι μόνο η αρχή.

Τα μέλη έχουν ήδη αρχίσει να εργάζονται για την πραγματική χρηστικότητα των Celo Dollars, όπως:

 • Υποαπασχολούμενοι νέοι στην Κένυα κερδίζουν χρήματα από τα τηλέφωνά τους, ολοκληρώνοντας μικροεργασίες
 • ΜΚΟ στις Φιλιππίνες που παρέχουν βοήθεια χρησιμοποιώντας το cUSD
 • Μικροδάνεια στην Κολομβία (@25 min) για να βοηθήσουν τους επιχειρηματίες να δημιουργήσουν εισόδημα
 • Αποστολή πληρωμών από τις Ηνωμένες Πολιτείες στο εξωτερικό

Για να ενθαρρύνει τη συνεργασία των μελών και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του πραγματικού κόσμου, η Alliance δημιούργησε δύο νέες ομάδες εργασίας: μια επιτροπή παγκόσμιων εμβασμάτων και μια επιτροπή κανονισμών και συμμόρφωσης. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε σύντομα την πρόοδό τους.

Συμμετέχετε στην Alliance και διαμορφώστε το μέλλον της ανοικτής χρηματοδότησης

Οποιοσδήποτε οργανισμός που είναι σύμφωνος με την αποστολή του μπορεί να υποβάλει αίτηση για να ενταχθεί στην Alliance με δέσμευση για αντίκτυπο. Ενώ θα συνεχίσουμε το έργο μας για την υποστήριξη ενός ισχυρού οικοσυστήματος για το Celo ως μέρος της αποστολής του Ιδρύματος, επιδιώκουμε επίσης να συμπεριλάβουμε οργανισμούς που μπορούν να βοηθήσουν γρήγορα τις κοινότητες να ευημερήσουν, είτε μέσω ισχυρών πελατειακών σχέσεων, είτε μέσω ευρείας εμβέλειας, είτε μέσω της διατήρησης της τεχνολογίας ανοικτού κώδικα του Celo.

Είμαστε ευγνώμονες για την ποικιλομορφία και τη δέσμευση κάθε μέλους της Alliance - εκτιμούμε τη συμβολή σας στη δημιουργία του Celo.


Πρωτότυπο Άρθρο (Αγγλική): The Celo Alliance for Prosperity grows to 100 members

Συντάκτης Πρωτότυπου Άρθρου: Celo Foundation

Ημερομηνία Συγγραφής Πρωτότυπου Άρθρου: 11 Αυγούστου 2020