3 min read

Η Data Whale ανακοινώνει το λανσάρισμα του ALGA, του πρώτου κινητού πορτοφολιού DeFi για την αγορά του Ocean

Η Data Whale ανακοινώνει το λανσάρισμα του ALGA, του πρώτου κινητού πορτοφολιού DeFi για την αγορά του Ocean

Το Ocean Protocol, το αποκεντρωμένο πρωτόκολλο ανταλλαγής δεδομένων που ξεκλειδώνει δεδομένα για την τεχνητή νοημοσύνη, υποστηρίζει την έναρξη του πορτοφολιού ALGA datatoken της Data Whale - ένα έργο που χρηματοδοτείται μέσω του OceanDAO, του προγράμματος επιχορηγήσεων της κοινότητας του Ocean. Εν αναμονή των επερχόμενων εκδόσεων του Ocean Protocol - V4 και Data Farming, το ALGA είναι ένα εργαλείο που επιτρέπει μια διαισθητική, απρόσκοπτη εμπειρία DataFi.

ALGA: κόμβος DeFi μίας στάσης για περιουσιακά στοιχεία δεδομένων

Το ALGA είναι μια εφαρμογή που προσφέρει στους χρήστες την ευκαιρία να ασχοληθούν με την αγορά του Ocean σε μια διεπαφή για κινητά τηλέφωνα. Οι γενικοί στόχοι είναι να διευκολυνθεί μεγαλύτερος όγκος κατανάλωσης στην αγορά Ocean, να δημιουργηθεί θετική αξία δικτύου μέσω της επιβίβασης επιμελητών δεδομένων και να επιταχυνθεί η ευρεία υιοθέτηση του OCEAN, επιτρέποντας σε περισσότερους λάτρεις του Web3 και καλλιεργητές αποδόσεων να συμμετάσχουν σε μια οικονομία ανοικτών δεδομένων.

Το ALGA ενσωματώνεται με το Ethereum και την αγορά Ocean μέσω του WalletConnect - ο χρήστης μπορεί απλώς να συνδέσει ένα υπάρχον πορτοφόλι Web3 χωρίς να εισάγει ιδιωτικά κλειδιά ή να δημιουργήσει ένα νέο πορτοφόλι. Το ALGA θα ενσωματωθεί επίσης με άλλες αλυσίδες EVM μετά την κυκλοφορία της V4. Μετά τη σύνδεση, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από τη διεπαφή του πορτοφολιού ALGA που συνδυάζει λειτουργίες και πληροφορίες σχετικά με τα datatokens με διαισθητικό τρόπο.

Στην αρχική οθόνη της εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν τα αγαπημένα τους datatokens σε μια λίστα παρακολούθησης, να ελέγξουν τα περιουσιακά στοιχεία με την υψηλότερη ρευστότητα (TVL) και να δουν τις τελευταίες αρχικές προσφορές δεδομένων στην αγορά Ocean. Η εφαρμογή παρέχει επίσης μια λεπτομερή οθόνη ανάλυσης για κάθε datatoken, όπου οι χρήστες μπορούν να αναλύσουν το ιστορικό τιμών σε διάφορα χρονικά πλαίσια, τη συνολική ρευστότητα του κοινόχρηστου ταμείου, τις περιγραφές των συνόλων δεδομένων και τις πληροφορίες του εκδότη.

Μόλις συνδεθεί ένα πορτοφόλι Web3, το ALGA ξεδιπλώνει πλήρως τις δυνατότητές του. Η εφαρμογή διαβάζει και αναλύει τα δεδομένα του πορτοφολιού στην αλυσίδα και παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις συμμετοχές σε datatoken που τιμολογούνται σε OCEAN, τις αλλαγές στις τιμές των datatoken, τις ιστορικές συναλλαγές και πολλά άλλα. Οι χρήστες μπορούν να ανταλλάσσουν datatoken με OCEAN ή να κλειδώνουν OCEAN σε όλες τα κοινόχρηστα ταμεία ρευστότητας datatoken που είναι διαθέσιμα στο Ethereum [ισχύουν τέλη gas και συναλλαγών].

Ο Trent McConaghy, ιδρυτής του Ocean Protocol, δήλωσε:

"Με γνώμονα το όραμα να φέρει το DataFi στα κινητά τηλέφωνα, το ALGA δείχνει το δρόμο για ευκολότερη και ασφαλέστερη ατομική συμμετοχή σε μια οικονομία ανοικτών δεδομένων που τροφοδοτείται από το Ocean. Η εστίασή μας το 2022 είναι να αυξήσουμε την υιοθέτηση των λειτουργιών ανταλλαγής δεδομένων Ocean και το ALGA είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση".

Ο Moritz Frings, Επικεφαλής Έργου, Data Whale, πρόσθεσε:

"Το Ocean Protocol μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω μέρος του ταξιδιού τους για την εκκίνηση μιας οικονομίας δεδομένων Web3. Χάρη στο OceanDAO και την υποστήριξη της κοινότητας, καταφέραμε να δημιουργήσουμε το ALGA, μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν και να αναλύουν τα datatoken που κατέχουν. Από την έναρξη του Ocean Market, ήταν το όνειρό μου να έχω ένα εργαλείο που θα μου επιτρέπει να παρακολουθώ όλα τα περιουσιακά στοιχεία δεδομένων μου σε ένα σημείο. Με το ALGA, αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα και πιστεύω ότι η κοινότητα του Ocean θα απολαύσει τα χαρακτηριστικά του".

Το ALGA είναι διαθέσιμο στο Google Playstore και στο Apple App Store.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακολουθήστε τα σεμινάρια της Data Whale για την αγορά δεδομένων του Ocean και επισκεφθείτε τον ιστότοπο ALGA.

Για όσους συναλλάσσονται τη νύχτα, η σκοτεινή λειτουργία της εφαρμογής θα σας φανεί χρήσιμη.

Στο πλαίσιο του μελλοντικού χάρτη πορείας του, οι λειτουργίες του ALGA θα επεκταθούν σε άλλες αγορές δεδομένων και δίκτυα.


Σχετικά με το ALGA

Το ALGA είναι η πρώτη εφαρμογή dApp για κινητά datatoken για την οικονομία δεδομένων Web3, εμπνευσμένη από το Ocean Protocol. Το ALGA είναι πλήρως ενσωματωμένο στην αγορά του Ocean Protocol και εκτελεί πλήθος λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένης της ανταλλαγής και του κλειδώματος OCEAN.

Σχετικά με την Data Whale

Η Data Whale είναι ένα έργο προσανατολισμένο στην κοινότητα, εμπνευσμένο από το Ocean Protocol, το οποίο θα συμβάλει στην εκκίνηση μιας οικονομίας δεδομένων Web3. Για να υποστηρίξει τους στόχους του Ocean Protocol, η Data Whale αναπτύσσει μια ποικιλία εργαλείων που επιταχύνουν την υιοθέτηση των datatokens, μιας αναδυόμενης κατηγορίας περιουσιακών στοιχείων blockchain με tokens που υποστηρίζονται από σύνολα δεδομένων του πραγματικού κόσμου.


Πρωτότυπο Άρθρο (Αγγλική): Data Whale announces the launch of ALGA, the first mobile DeFi wallet for the Ocean Market

Συντάκτης Πρωτότυπου Άρθρου: Ocean Protocol

Ημερομηνία Συγγραφής Πρωτότυπου Άρθρου: 23 Φεβρουαρίου 2022