6 min read

OceanDAO Γύρος 14 Αποτελέσματα

OceanDAO Γύρος 14 Αποτελέσματα

Επιχορηγήσεις OceanDAO

Γεια σας, κοινότητα του Ocean!

Το OceanDAO είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστεί τα αποτελέσματα του 14ου γύρου της πρωτοβουλίας μας για τις κοινοτικές επιχορηγήσεις:

 • Συνολικά ήταν διαθέσιμα 200.000 OCEAN.
 • Ισοτιμία μετατροπής 0,66 OCEAN/USD.
 • Το τελικό ποσό των 132.000 USD ήταν διαθέσιμο για επιχορηγήσεις.

Όλα τα κονδύλια που δεν χορηγήθηκαν θα ανακυκλωθούν πίσω στο ταμείο, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών μας για τη συνέχιση της αξιοποίησης των ταμειακών κονδυλίων για μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Ο 14ος γύρος περιλάμβανε 13 έργα που υλοποιήθηκαν για πρώτη φορά και 25 έργα που επέστρεψαν και ζήτησαν χρηματοδότηση για συνέχεια.

 • 200,000 $OCEAN έχουν χορηγηθεί
 • 0 $OCEAN θα ανακυκλωθούν πίσω στο ταμείο

Συγχαρητήρια σε όλους τους δικαιούχους της επιχορήγησης! Αυτά τα έργα έλαβαν επιχορήγηση OceanDAO με τη μορφή $OCEAN tokens.

Για τα πλήρη αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανατρέξτε στη σελίδα ψηφοφορίας.

Μπορείτε να δείτε τις διευρυμένες λεπτομέρειες της πρότασης στο Round 14 Ocean Port Forum!

OceanDAO Γύρος 15 και οι ανακοινώσεις θα είναι ζωντανά σύντομα.

Ενθαρρύνουμε τους εισηγητές που δεν κέρδισαν να υποβάλουν εκ νέου αίτηση και κάθε συμμετέχοντα να ψηφίσει για τα έργα που υπέβαλαν αίτηση για επιχορήγηση.

Το Ocean Protocol είναι αφιερωμένο στη συνεχή αύξηση των πόρων για συνεχή ανάπτυξη, διαφάνεια και αποκέντρωση. Παρακολουθήστε το Twitter @oceanprotocol και το ιστολόγιό μας για την πλήρη ανακοίνωση και τις νέες επισημάνσεις.

Για ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με την έναρξη του OceanDAO, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε και να μάθετε περισσότερα για τη χρηματοδότηση του Ocean από την κοινότητα στον ιστότοπο OceanDAO.

Ευχαριστούμε όλους τους εισηγητές, τους συμμετέχοντες και τους ψηφοφόρους που συμμετείχαν στον 14ο γύρο!

OceanDAO Γύρος 14 Αποτελέσματα

Μπορείτε να βρείτε την πλήρη επισκόπηση στη σελίδα μας Γύρος 14 - Ψηφοφορίες.

Γύρος 14 Κανόνες

Οι προτάσεις με 50% ή περισσότερες "Ναι" ψήφους έλαβαν επιχορήγηση, μέχρι να εξαντληθεί το "Σύνολο των διαθέσιμων χρηματοδοτήσεων του γύρου" κατά φθίνουσα σειρά αριθμού ψήφων.

Διεκδίκηση της επιχορήγησής σας

Εάν η πρότασή σας ψηφίστηκε για να λάβει επιχορήγηση, παρακαλούμε σημειώστε ότι από αυτόν τον γύρο εφαρμόσαμε έναν νέο τρόπο για να διεκδικήσετε την επιχορήγησή σας.

Τα αιτήματα επιχορήγησης μέσω του request.finance έχουν καταργηθεί.

Μπορείτε να βρείτε οδηγίες για τη διεκδίκηση της επιχορήγησής σας εδώ.

Η προθεσμία χρηματοδότησης θα εξακολουθήσει να είναι 2 εβδομάδες για να διεκδικήσετε την επιχορήγησή σας.

Κατηγορίες χρηματοδότησης - Όλες οι άλλες κατηγορίες (μέγιστο ανά ομάδα):

 1. Νέο έργο
 • Ανώτατο όριο χρηματοδότησης: $3.000 USD
 • Απαιτεί: Κανείς στο έργο σας δεν έχει λάβει ποτέ επιχορήγηση από το OceanDAO. Ανοικτό σε όλους.
 • Οφέλη: Προδιαγεγραμμένα. Λαμβάνετε ανατροφοδότηση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υποβολής αίτησης. Εισαγωγή σε σχετικά έργα.

2. Υφιστάμενο έργο

 • Ανώτατο όριο χρηματοδότησης: 10.000 USD
 • Απαιτεί: Έχετε ολοκληρώσει 1 ή περισσότερες επιχορηγήσεις.
 • Οφέλη: Τα ίδια με τα παραπάνω. Λαμβάνετε προώθηση μέσω Newsletter, Twitter και άλλων καναλιών.

3. Έμπειρο έργο

 • Ανώτατο όριο χρηματοδότησης: 20.000 USD
 • Απαιτεί: Έχετε ολοκληρώσει 2 ή περισσότερες επιχορηγήσεις.

4. Έργο βετεράνων

 • Ανώτατο όριο χρηματοδότησης: 35.000 δολάρια ΗΠΑ
 • Απαιτεί: Έχετε ολοκληρώσει 5 ή περισσότερες επιχορηγήσεις

Earmarks

"Earmarks" σημαίνει ότι υπάρχουν κονδύλια διαθέσιμα αποκλειστικά για τις τρεις πρώτες ομάδες που αναφέρονται παρακάτω, χωρίς να χρειάζεται να διαγωνιστούν ως κίνητρο για να υποβάλουν αίτηση.

 • 24.000 OCEAN για νέες ομάδες (μη-προωθητική κατηγορία)
 • 12.000 OCEAN για νέες ομάδες (κατηγορία προσέγγισης)
 • 30.000 OCEAN για βασικές τεχνολογικές πρωτοβουλίες
 • 134.000 OCEAN για τις υπόλοιπες γενικές επιχορηγήσεις

Οι προτάσεις επιχορηγήσεων από τη στιγμιαία ψηφοφορία που πληρούσαν αυτά τα κριτήρια επιλέχθηκαν για να λάβουν το αιτούμενο ποσό $OCEAN για την ενίσχυση της δημιουργίας θετικής αξίας για το συνολικό οικοσύστημα του Ocean.

 • Η ψηφοφορία άνοιξε στις 3 Φεβρουαρίου στις 23:59 GMT
 • Η ψηφοφορία έκλεισε στις 7 Φεβρουαρίου στις 23:59 GMT

Αποτελέσματα ψηφοφορίας για την πρόταση:

 • Υποβλήθηκαν 38 προτάσεις
 • 14 χρηματοδοτούμενα ή μερικώς χρηματοδοτούμενα
 • 139 Μοναδικά πορτοφόλια που ψήφισαν
 • 15.195.298 $OCEAN ψήφισαν Ναι στις προτάσεις
 • 1.546.001 $OCEAN ψήφισαν όχι στις προτάσεις
 • 16.741.300 $OCEAN Tokens που ψήφισαν σε όλες τις προτάσεις
 • 200.000 $OCEAN έχουν χορηγηθεί
 • 0 $OCEAN θα επιστραφούν στο ταμείο

Νικητήρια πρόταση

Γενικές επιχορηγήσεις

DataX: Επί του παρόντος, όλες οι αποκεντρωμένες εφαρμογές Trading/Staking στο Ocean (συμπεριλαμβανομένου του DataX) υποστηρίζουν μόνο τις ανταλλαγές και τα κλειδώματα OCEAN <> DT. Αυτό περιορίζει τη συμμετοχή των κατόχων μη-OCEAN στο οικοσύστημα Ocean. Αυτή είναι μια ευκαιρία τρισεκατομμυρίων δολαρίων που χάνουμε ως οικοσύστημα Ocean.

Data Whale: μια ενιαία πηγή πληροφοριών, που καθιστά την οικονομία δεδομένων Web3 κατανοητή για κάθε κοινό-στόχο.

RugPullIndex: Rug Pull Index: Ο δείκτης Rug Pull Index βοηθά τους επενδυτές να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τη διαπραγμάτευση δεδομένων. Μέσω της υποδομής της αγοράς μας, παρακολουθούμε ολόκληρη την αγορά δεδομένων στην αλυσίδα και παρέχουμε αξιόπιστες πληροφορίες για την υγεία της.

Algovera: Η δημιουργία καλύτερων εργαλείων, βιβλιοθηκών και ενοποιήσεων για την ταχέως αναπτυσσόμενη κοινότητά μας από ομάδες επιστήμης δεδομένων που χρηματοδοτούνται μέσω επιχορηγήσεων Algovera, έργων ελεύθερου επαγγελματία και τουρνουά.

Πρεσβευτές του Ocean: Οι Πρεσβευτές του Ocean εκπροσωπούν και θα συνεχίσουν να εκπροσωπούν την εξελισσόμενη δομή του ευρύτερου οικοσυστήματος του Ocean. Προσπαθούμε να προωθήσουμε περαιτέρω τον αλφαβητισμό και την εφαρμογή του Πρωτοκόλλου του Ocean σε όσους ενδιαφέρονται για την αποκεντρωμένη οικονομία ανταλλαγής δεδομένων, προσλαμβάνοντας, υποστηρίζοντας και διατηρώντας ταλέντα για την προώθηση αυτού του στόχου.

Walt.id: για τις αγορές δεδομένων: Νέα εργαλεία ανοικτού κώδικα για προγραμματιστές που επιτρέπουν και διευκολύνουν τη δημιουργία διαδικασιών εισαγωγής χρηστών (συμπεριλαμβανομένης της επαλήθευσης ταυτότητας, των ελέγχων κινδύνου και συμμόρφωσης, της πιστοποίησης ταυτότητας και του ελέγχου πρόσβασης) για αγορές δεδομένων.

Βασική τεχνολογία

mPowered: Προς το παρόν, η αγορά του Ocean υποστηρίζει μόνο σταθερές παραμέτρους. Ωστόσο, οι ομάδες TN/επιστήμης δεδομένων χρειάζονται τη δυνατότητα να προσθέτουν παραμέτρους στους αλγορίθμους τους χρησιμοποιώντας μια εύκολη εμπειρία front-end διεπαφής χρήστη. Θα επικεντρωθούμε στην προσθήκη αυτής της δυνατότητας χρησιμοποιώντας μια μικρή συλλογή παραμέτρων εισόδου σε αλγορίθμους.

Νέα προσέγγιση

Κοινότητα Ocean SRE/QA: Η κοινότητα SRE/QA θα χρησιμεύσει για την ασφάλεια, την αποσφαλμάτωση και τη βελτίωση του κύκλου ζωής της ανάπτυξης λογισμικού και των συστημάτων που βρίσκονται πίσω από όλες τις προσφορές του πρωτοκόλλου Ocean.

Νεοεισερχόμενοι

Cloutcoin - Το "Data streaming" είναι ένα DaPP εξόρυξης δεδομένων με κίνητρα που επιτρέπει στους χρήστες να εξορύξουν συλλογικά block δεδομένων με αντάλλαγμα ανταμοιβές πρωτοκόλλου. Η παιχνιδοποίηση αυτής της διαδικασίας θα εκδημοκρατίσει τη συλλογή δεδομένων και θα παράγει εμπλουτισμένα σύνολα δεδομένων που είναι πιο συνειδητά, φυσικά και ισχυρά για τον τελικό χρήστη.

Rent Smart - Το Rent Smart είναι ένας δικτυακός τόπος με γνώμονα την κοινότητα, ο οποίος επικεντρώνεται στη δημιουργία μιας πιο διαφανούς και δίκαιης διαδικασίας ενοικίασης μέσω της συλλογής χρήσιμων πληροφοριών. Στη σημερινή αγορά, οι ιδιοκτήτες διαθέτουν σημαντική διαπραγματευτική δύναμη έναντι των ενοικιαστών, καθώς η ζήτηση για ενοικίαση ξεπερνά την προσφορά.

Datavest - Το Datavest είναι ένα έξυπνο πρωτόκολλο που στοχεύει στην αξιοποίηση της πνευματικής ιδιοκτησίας ή των μετα-πληροφοριών, επιτρέποντας σε συγγραφείς, συγγραφείς, μουσικούς και άλλους δημιουργούς να κάνουν μετατροπή σε token (tokens δεδομένων) και να κερδίζουν από το πνευματικό τους περιεχόμενο τόσο offline όσο και online.

Εργαλείο αποκεντρωμένης οργάνωσης επιχορηγήσεων - Δημιουργήστε ένα εργαλείο που βοηθά στον εξορθολογισμό της διαδικασίας επιχορηγήσεων του OceanDAO και βοηθά στην εκτέλεση όλων των εργασιών επιχορήγησης με αποκεντρωμένο τρόπο.

Οικοσύστημα OceanDAO

Συνεχίστε να υποστηρίζετε και να παρακολουθείτε την πρόοδο όλων των δικαιούχων επιχορηγήσεων μέσα στο Ocean Pearl ή δείτε τη σελίδα Ιστορικό χρηματοδότησης για να μάθετε περισσότερα για την ιστορία του προγράμματος επιχορηγήσεων.

Πολλά περισσότερα θα ακολουθήσουν - γίνετε μέλη των Συνελεύσεων μας για να είστε πάντα ενήμεροι και θα σας δούμε στον 14ο γύρο. Σας ευχαριστούμε!

Ακολουθήστε το Ocean Protocol στο Twitter, το Telegram, το LinkedIn, το Reddit, το GitHub και το Newsletter για ενημερώσεις και ανακοινώσεις του έργου. Και συνομιλήστε απευθείας με άλλους προγραμματιστές στο Discord.


Πρωτότυπο Άρθρο (Αγγλική): OceanDAO Round 14 Results

Συντάκτης Πρωτότυπου Άρθρου: Idiom

Ημερομηνία Συγγραφής Πρωτότυπου Άρθρου: 09 Φεβρουαρίου 2022