14 min read

Τα Οικονομολογικά του Ocean Token

Τα Οικονομολογικά του Ocean Token
Φωτογραφία από Marat Gilyadzinov στο Unsplash

Σχετικά με την τιμή του token, την περίοδο κλειδώματος και την κατοχύρωση

Σημείωση του Συντάκτη: Αυτό το ιστολόγιο δεν προορίζεται να αποτελέσει επενδυτική συμβουλή, ούτε να προτρέψει για την απόκτηση Ocean tokens. Ο πλήρης κατάλογος των Αποποιήσεων στο κάτω μέρος αυτής της ανάρτησης ιστολογίου.

Κάνουμε το λανσάρισμα των token μας λίγο διαφορετικά από τους υπόλοιπους. Αντί να δίνουμε στις φάλαινες τις καλύτερες προσφορές, να χρησιμοποιούμε μπόνους για να προσελκύσουμε κερδοσκόπους και να κατασκευάζουμε κύματα διαφημιστικής εκστρατείας, κάνουμε μια διαφανή, περιεκτική και δίκαιη διανομή token.

Συγκεντρώνοντας 9 εκατομμύρια ευρώ από το κοινό για μόνο το 3,2% των tokens, υποκειμενικά, η τεκμαρτή αποτίμηση του δικτύου μας και η τιμή του token είναι υψηλότερη από άλλα έργα. Έχουμε επίσης μεγάλες περιόδους κλειδώματος και κατοχύρωσης.

Μας απαγορεύεται να απαντήσουμε δημοσίως σε ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με την αποτίμηση του token, επειδή οι δημόσιες συζητήσεις για την αξία του token θα μπορούσαν να θέσουν το Ίδρυμα σε κίνδυνο. Τηρούμε όλους τους νόμους και τους σεβόμαστε για την πρόθεσή τους, ωστόσο είναι σαφές ότι η μη δημόσια συζήτηση για την αποτίμηση του token βλάπτει τον διάλογο και την προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε μια παγκόσμια κοινότητα ενημερωμένων συνεισφερόντων.


Περιληπτική έκδοση

Συνολική Αύξηση - συγκεντρώνουμε 22 εκατ. ευρώ (27 εκατ. δολάρια) για το Αρχικό Κεφάλαιο & Προ Κυκλοφορίας. Τα 13 εκατ. ευρώ € από τα 22 εκατ. ευρώ € έχουν ήδη συγκεντρωθεί και τα 9 εκατ. ευρώ € είναι διαθέσιμα στις 7 Μαρτίου μέσω μιας δημόσιας διανομής token Προ Κυκλοφορίας για τους 10,000 εγκεκριμένους συμμετέχοντες.

Αποτίμηση Τoken - 235 εκατομμύρια token είναι διαθέσιμα κατά την έναρξη του δικτύου. Αν το Ocean ήταν ζωντανό σήμερα, θα έσπαγε μόλις και μετά βίας τα 200 κορυφαία κρυπτονομίσματα με κεφαλαιοποίηση αγοράς στα 47 εκατ. ευρώ / 58 εκατ. δολάρια, μια μεγάλη απόσταση από τους αριθμούς αποτίμησης που αναφέρουν άλλοι. Έχουμε επίσης συγκρίνει το έργο μας με άλλα παρόμοια έργα όσον αφορά την ομάδα, την εμπειρία, την τεχνολογία και την ευκαιρία.

Τιμή Τoken - σε αντίθεση με τα έργα που βασίζονται αποκλειστικά στο συναίσθημα των επενδυτών και σε μια σειρά ανακοινώσεων για να ανεβάσουν την τιμή του token τους, κάναμε μια θεμελιώδη ανάλυση για το τι θα πρέπει να τιμολογηθεί ένα token οικονομίας δεδομένων και χρήσης - ήδη από τα τέλη του 2017, μέσα σε δύο εβδομάδες από τη δημοσίευση του άρθρου του Chris Burniske σχετικά με την αποτίμηση του token. Εάν η ανάλυση είναι σωστή, το token έχει τιμολογηθεί δίκαια.

Κλείδωμα - τα tokens είναι κλειδωμένα επειδή είναι token χρήσης. Τα tokens χρήσης δεν μπορούν να συναλλαχθούν πριν από την έναρξη του δικτύου, διαφορετικά αποτελούν κινητή αξία. Εάν είναι κινητή αξία, τότε πρέπει να αντιμετωπίζονται ως τέτοιο και να περιορίζονται από μη διαπιστευμένους συνεισφέροντες στις ΗΠΑ/τον Καναδά. Πρέπει όλοι να μπορούν να κατέχουν Ocean tokens - φοιτητές, επιστήμονες δεδομένων, επιχειρήσεις, κυβερνήσεις κ.λ.π. χωρίς περιορισμούς - επομένως ΠΡΕΠΕΙ να κλειδώσουμε τα tokens μέχρι την έναρξη λειτουργίας του δικτύου. Αν έχετε ένα τρεμάμενο δάχτυλο σκανδάλης και θέλετε να ανταλλάξετε τα tokens όταν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αμέσως, ελάτε ξανά το Πρώτο Τρίμηνο/2019.

Κατοχύρωση - σε κάθε φάση της διανομής των token, οι συνεισφέροντες κλειδώνονται. Οι παλαιότεροι συνεισφέροντες μπορούν να επωφεληθούν περισσότερο, αλλά το τίμημα που πληρώνουν είναι το κλείδωμα. Αυτό είναι δίκαιο για τους ανθρώπους που έρχονται αργότερα. Οι Ιδρυτές έχουν 5 χρόνια από την έναρξη του έργου, ενώ οι Αρχικό Κεφάλαιο και Προ Κυκλοφορίας έχουν 1 έτος και 6 μήνες γραμμική κατοχύρωση αντίστοιχα από την έναρξη του δικτύου το Πρώτο Τρίμηνο/2019. Εάν αυτές οι περίοδοι κατοχύρωσης είναι πολύ μεγάλες, τότε δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να συμμετάσχετε στο έργο.

Οριοθετημένο Ανώτατο Όριο - έχουμε οριοθετημένα ανώτατα όρια για κάθε φάση - Αρχικό Κεφάλαιο, Προ Κυκλοφορίας και Έναρξη Δικτύου. Δεν είναι δυνατόν να υπολογιστεί ένα συνολικό οριοθετημένο ανώτατο όριο για το έργο.

Αναλυτικές απαντήσεις υπάρχουν παρακάτω.


Γιατί κάνουμε το Πρωτόκολλο Ocean

Αφού διαβάσαμε μια πρώιμη έκδοση του βιβλίου "Η δεύτερη εποχή των μηχανών", συνειδητοποιήσαμε ότι έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε γρήγορα, επειδή η τεχνολογία προχωράει μπροστά πιο γρήγορα από ό,τι μπορούν να αντιδράσουν οι κοινωνικές δομές και η κυβέρνηση. Πρέπει να θέσουμε σε εφαρμογή την υποδομή που θα εξισώνει τους όρους ανταγωνισμού για κάθε άνθρωπο, ώστε να μπορεί να κατέχει τα δεδομένα του. Και πρέπει να το κάνουμε γρήγορα. Δεν έχουμε ούτε λεπτό για χάσιμο, επειδή οι υπάρχουσες κεντρικές διαδικτυακές πλατφόρμες και οι κυβερνήσεις μας, μας απογοητεύουν όλους μας.

Το Πρωτόκολλο Ocean μας οδηγεί προς τη σωστή κατεύθυνση, επειδή δίνει μια αξία στα δεδομένα που δεν ήταν δυνατή πριν. Μόλις οι άνθρωποι δουν ότι τα δεδομένα τους έχουν αξία, θα θέλουν να τα ελέγχουν. Μια αναλογία είναι η ίδια η κρυπτο-κοινότητα. Οι κρυπτο-επενδυτές βλέπουν τη δυνατότητα να κάνουν παγκόσμιες επενδύσεις στις καλύτερες ομάδες χωρίς περιορισμούς και έτσι εξοπλίζονται με τα εργαλεία για να αναλύουν και να ελέγχουν τις ευκαιρίες. Ευθυγραμμίζοντας τα κίνητρα και δίνοντας στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε μια νέα οικονομία, αναζητούν τα εργαλεία που χρειάζονται για να αναλάβουν τον έλεγχο.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα δεδομένα. Δίνοντας στους ανθρώπους τον έλεγχο των δεδομένων τους, οι άνθρωποι θα μπορέσουν επιτέλους να έχουν την επίγνωση και την ικανότητα να ελέγχουν τα δεδομένα τους και να αποφασίζουν πώς θα χρησιμοποιηθούν.

Από το 2013, προχωράμε με αυτές τις ιδέες - ακόμη και όταν οι επενδυτές Επιχειρηματικού Κεφαλαίου θα μας έβγαζαν από το δωμάτιο με τα γέλια. Αλλά συνεχίσαμε να επιμένουμε και το 2017 όλα άλλαξαν. Το θαύμα της προσφοράς token έδωσε σε εμάς, και σε πολλές άλλες ποιοτικές ομάδες, τη δυνατότητα χρηματοδότησης ιδεών με μια ταχύτητα και ποικιλία που δεν ήταν ποτέ πριν δυνατή. Επιτρέπει επίσης στις ομάδες να δημιουργούν κοινότητες που εκτείνονται σε όλο τον κόσμο.

Στόχος μας είναι να κατασκευάσουμε αυτές τις τεχνολογίες όσο το δυνατόν γρηγορότερα, επειδή αυτό ανοίγει περισσότερες δυνατότητες για τους ανθρώπους.


Στόχοι της Διανομής Token

Για περισσότερο εννοιολογικό πλαίσιο, είναι χρήσιμο να παραθέσουμε τους σχεδιαστικούς στόχους της διανομής των token μας από την Επιχειρηματική Λευκή Βίβλο:

 • Η δικαιοσύνη προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη είναι η κατευθυντήρια αρχή μας
 • Επιδιώκουμε την ευρύτερη δυνατή διανομή, είτε μέσω της εκδήλωσης διανομής token είτε μέσω αμοιβών.
 • Παροχή κινήτρων στους χρήστες και τους συμμετέχοντες του δικτύου, όπως οι πάροχοι δεδομένων και οι ερευνητές Τεχνητής Νοημοσύνης (AI)
 • Να ανταμείβουμε τους μακροχρόνιους αγοραστές και τους πιστούς στη χρηστική αξία του δικτύου
 • Εξασφάλιση ότι το Ίδρυμα θα λάβει τα απαιτούμενα κεφάλαια για την κατασκευή του δικτύου, την ενεργοποίηση του οικοσυστήματος και την κάλυψη τυχόν υποχρεώσεων
 • Διασφάλιση ότι οι πάροχοι δεδομένων και οι μεγάλες επιχειρήσεις αισθάνονται άνετα με τη διανομή των token, ώστε να μοιράζονται άνετα δεδομένα και να πραγματοποιούν συναλλαγές στο δίκτυο
 • Συγκριτική αξιολόγηση αποτιμήσεων του δικτύου του Πρωτοκόλλου Ocean και του Ocean Token με άλλα έργα παρόμοιας ωριμότητας και ποιότητας
 • Σεβασμός και συμμόρφωση με τους ισχύοντες νόμους περί κινητών αξιών, τραπεζικών συναλλαγών, ιδιωτικότητας και προστασίας δεδομένων.

Είναι μια λεπτή ισορροπία για να επιτευχθούν όλοι αυτοί οι στόχοι χωρίς συμβιβασμούς, αλλά χρησιμοποιήσαμε αυτή την λίστα ελέγχου για να προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάθε σημείο.

Το έργο αυτό αποσκοπεί στη διάδοση των ευκαιριών και της ευαισθητοποίησης. Για να σας δώσουμε μια ιδέα, για το Αρχικό Κεφάλαιο και τον ιδιωτικό γύρο Προ Κυκλοφορίας, τα 2/3 των συνεισφερόντων δεν είχαν συνεισφέρει ποτέ πριν σε έργα κρυπτονομισμάτων. Άνθρωποι από 160 χώρες υπέγραψαν για να συνεισφέρουν στο δημόσιο Προ Κυκλοφορίας. Κοιτάζοντας την κατανομή, οι περισσότεροι συνεισφέροντες είναι εντελώς αποκομμένοι από τα παραδοσιακά κέντρα εξουσίας και πλούτου στο Σαν Φρανσίσκο, τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Τόκιο. Φέρνουμε ολοκαίνουργιους νεοεισερχόμενους στο κρυπτο-οικοσύστημα.

Επιλέξαμε ρητά να δώσουμε στο κοινό μια ευκαιρία να μπει νωρίτερα από ό,τι στα περισσότερα άλλα προγράμματα, όπου οι φάλαινες μπαίνουν νωρίς και το κοινό μένει στο απυρόβλητο. Κοιτάξτε μόνο πόσα άλλα tokens πέφτουν στην τιμή τους μόλις είναι διαθέσιμα για χρήση, πολλά από αυτά χωρίς καμία εγγενή αξία χρήσης. Πολλές ποιοτικές ομάδες επιλέγουν να κρατήσουν τις πρώιμες διανομές των token τους ιδιωτικές, επειδή οι φάλαινες τους προσφέρουν χρηματοδότηση, ώστε να μην χρειάζεται να ασχοληθούν με το κοινό μέχρι την έναρξη του δικτύου.

Είμαστε διαφανείς επειδή θέλουμε να ενεργοποιήσουμε μια ζωντανή και ενημερωμένη κοινότητα που θα μας ακολουθήσει σε αυτό το ταξίδι για την απελευθέρωση των δεδομένων. Η συμμετοχή σας αποτελεί ουσιαστικό μέρος της απόδοσης χρηστικής αξίας στο συμβολικό token. Είτε σηματοδοτείτε δημόσια την υποστήριξή σας, συνεισφέρετε στη βάση κώδικα μας, αναζητάτε πιθανούς συνεργάτες ή διαθέτετε το χρόνο σας σε προσπάθειες προώθησης, χρειαζόμαστε πολλές ποιοτικές ιδέες. Όσο περισσότεροι άνθρωποι έχουν το Ocean token, τόσο μεγαλύτερη χρησιμότητα προσδίδεται στο ίδιο το token λόγω των επιδράσεων δικτύου.


Σχετικά με την Τιμή, την Κατοχύρωση και το Κλείδωμα

Σκεφτήκαμε πολύ για τη διανομή των token που έχει ως προτεραιότητα πάνω απ' όλα τη δικαιοσύνη.

Η δικαιοσύνη αφορά τους πρώτους συνεισφέροντες, την κοινότητα των δεδομένων και της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), τους βιομηχανικούς εταίρους, την κυβέρνηση και την ίδια την ομάδα. Πρέπει να εξισορροπήσουμε τις επιθυμίες πολλαπλών ομάδων ενδιαφερομένων με τρόπο που να επιτρέπει σε όλους να αισθάνονται καλά και θετικά για το αποτέλεσμα.

 • Οι Ιδρυτές έχουν 5ετή κατοχύρωση των token. Πολύ λίγες άλλες ομάδες έχουν αναλάβει τέτοιου είδους δέσμευση. Οι μόνοι αρκετά τρελοί για να το κάνουν αυτό είναι αυτοί που πιστεύουν στην τεχνολογία τους.
 • Οι συνεισφέροντες αρχικού κεφαλαίου δεσμεύονται για 2.5 έτη, τα οποία περιλαμβάνουν τα 1.5 έτη που προηγούνται της έναρξης λειτουργίας του δικτύου και μια γραμμική περίοδο κατοχύρωσης 1 έτους.
 • Οι Συνεισφέροντες Προ Κυκλοφορίας του δικτύου δεσμεύονται για 1.5 έτος, το οποίο περιλαμβάνει το 1 έτος πριν από την έναρξη του δικτύου και μια 6μηνη γραμμική περίοδο κατοχύρωσης.

Σχεδιάσαμε τη διανομή των token για να δώσουμε στους πρώτους συνεισφέροντες μια δίκαιη συμφωνία και την ευκαιρία να κρατήσουν τα tokens χρήσης του Ocean πριν από την έναρξη του δικτύου. Έχουμε την ισχυρή πεποίθηση ότι όσοι μας ακολουθήσουν στο ταξίδι τώρα, θα αποκατασταθούν αν η ομάδα τα καταφέρει.

Πολλοί έχουν δηλώσει ότι αναμένουν οι τιμές των κρυπτο-tokens και των νομισμάτων να αυξηθούν κατά πολλαπλάσια 2-8 φορές το 2018. Ακούμε αυτό το συναίσθημα, αλλά υπάρχει ανάγκη για μια αξιολόγηση της πραγματικότητας. Οι αυξήσεις των τιμών το 2017 ήταν τόσο απίστευτα μεγάλες που οι άνθρωποι ξεχνούν ότι το 99% του κόσμου αναζητά ευκαιρίες που μπορούν να αποδώσουν 2-8%. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον, αλλά αν θέλετε να αναπτύξετε πόρους σε άλλα έργα, το καταλαβαίνουμε.

Σκεφτείτε τους αρχικούς συνεισφέροντες στο Ethereum. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν σκέφτονταν 10x, Λαμποργκίνι και Φεγγάρι όταν έκαναν το άλμα και έβαλαν τους πόρους τους στο έργο. Είδαν ένα όραμα για το μέλλον, έναν νεαρό, εύγλωττο ηγέτη και την ευκαιρία να παίξουν έναν μικρό ρόλο στη διατάραξη της ανισότητας που διαπερνά τον κόσμο μας. Το γεγονός ότι οι πρώτοι συνεισφέροντες βγήκαν κερδισμένοι σαν ληστές, λοιπόν, τους εξέπληξε όσο κανέναν άλλον. Αυτό είναι το είδος της κοινότητας και των αξιών που καλλιεργούμε. Επιδιώξτε τον αντίκτυπο, το μακροπρόθεσμο παιχνίδι και όλα τα υπόλοιπα θα πάνε καλά.

Σχεδιάσαμε τη διανομή των token έτσι ώστε ο καθένας να έχει μια δίκαιη ευκαιρία να συμμετάσχει, όποτε θέλει και όπως θέλει, ενώ παράλληλα δεσμευόμαστε με σαφή ορόσημα για τη συλλογή συνεισφορών.

Αν αποφασίσετε ότι θέλετε να περιμένετε μέχρι την έναρξη του δικτύου για να συμμετάσχετε, θα έχετε τα εξής:

 • Κανένα Κλείδωμα
 • Καμία περίοδος κατοχύρωσης
 • Ένα λειτουργικό προϊόν και δίκτυο
 • Περισσότερες συνεργασίες
 • Περισσότερες πληροφορίες
 • Λιγότερος κίνδυνος
 • Διαφορετική τιμή

Όταν σκέφτεστε να έρθετε μαζί μας τώρα ή αργότερα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παρουσιάσουμε την εικόνα όσο καλύτερα μπορούμε και να σας αφήσουμε να πάρετε την απόφαση με βάση τις δικές σας προτεραιότητες.


Διανομή του Token και Κεφαλαιοποίηση της Αγοράς

Αν οι άνθρωποι θέλουν να κάνουν παρέκταση για να υπολογίσουν την κεφαλαιοποίηση της αγοράς για το Ocean token κατά την έναρξη του δικτύου, αυτό είναι το εκτιμώμενο χρονοδιάγραμμα των token που θα είναι διαθέσιμα τον Μάρτιο του 2019.

Πολλαπλασιάζοντας τα Συσσωρευτικά Εκπεμπόμενα Tokens με την τιμή Προ Κυκλοφορίας, λαμβάνετε μια αξία δικτύου κατά την έναρξη 47M€ / $58M και τοποθετώντας το Ocean token περίπου στο #200 στον κατάλογο των κρυπτο-δικτύων, αν ήταν ενεργό σήμερα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το 45% όλων των token προορίζεται για την ανταμοιβή block (που εκπέμπεται σε διάστημα 150 ετών με χρόνο ημιζωής 10 ετών), η οποία αποτελεί κίνητρο για την ανταλλαγή δεδομένων και την επικύρωση συναλλαγών από τους εξορυκτές. Όταν οι άνθρωποι θέλουν να υπολογίσουν την αποτίμηση της κεφαλαιοποίησης της αγοράς, δεν το λαμβάνουν αυτό υπόψη, με αποτέλεσμα να καταλήγουν σε υπερβολικά φουσκωμένα νούμερα.

Είναι σαν να παίρνουμε την τρέχουσα τιμή του Bitcoin και να την πολλαπλασιάζουμε με 21 εκατομμύρια για να πάρουμε την αξία του οικοσυστήματος Bitcoin. Στην περίπτωση του Bitcoin, αυτό διογκώνει την αξία του δικτύου κατά 24%. Για το Ocean token, θα διογκώσει την αξία του δικτύου κατά 82%.


Μετρικές και Αξία του Token

Οι άνθρωποι αναζητούν γνωστικούς οδηγούς όταν αξιολογούν tokens. Όλοι οι παράγοντες είναι ίσοι, ένα έργο token με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά είναι ιδιαίτερα περιζήτητο:

 • Tokens: 1 δισεκατομμύριο, με ανώτατο όριο
 • Διαθέσιμο για Συνεισφέροντες: 25-50%
 • Αύξηση Ποσού: $20-50 εκατ.
 • Μπόνους: 10-30%
 • Κλειδώματα: Κανένα, το token μπορεί να ανταλλαγεί αμέσως
 • Αποτίμηση του Δικτύου με Αραίωση: 70-250 εκατομμύρια δολάρια
 • Ομάδα & Σύμβουλοι: Μερικοί προγραμματιστές blockchain και μερικά ονόματα συμβούλων που αναγνωρίζετε.
 • Ιδέα: Κατανοητή από τους περισσότερους.
 • Τεχνολογία: Δεν έχει σημασία

Οι υπηρεσίες αξιολόγησης ICO ουσιαστικά περνούν από τα κουτάκια ελέγχου και στη συνέχεια εκδίδουν μια αξιολόγηση.

Υπάρχει επίσης μια ανερχόμενη ομάδα Vloggers που χρησιμοποιεί τα εργαλεία των ειδικών (Chris Burniske, Alex Evans, John Pfeffer, Kyle Samani κ.ά.) και προσπαθεί να τα εφαρμόσει στην αποτίμηση των tokens.

Προειδοποιούμε τους πάντες να λάβουν αυτούς τους εκπαιδευτικούς πόρους με επιφύλαξη. Για παράδειγμα, σε ένα βίντεο επισημαίνεται ότι επειδή τα οικονομολογικά στοιχεία του Πρωτοκόλλου Ocean πέφτουν έξω από το εύρος των προσδοκιών, μια υψηλή αποτίμηση του δικτύου, είναι ένα κακό έργο για να συνεισφέρει κανείς.

Η χρησιμοποίηση ενός μόνο μέτρου, της πλήρως αραιωμένης αποτίμησης του δικτύου, για την αξιολόγηση του έργου είναι λανθασμένη. Αν θέλατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο και αυτό κόστιζε 60,000 δολάρια, δεν θα κάνατε ερωτήσεις όπως - Γιατί είναι πιο ακριβό; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του; Τι το κάνει ξεχωριστό; Θα βασίζατε την ανάλυσή σας σε ένα σύνολο πραγματικών κριτηρίων και στη συνέχεια θα την ευθυγραμμίζατε με τις αξίες και τις προτεραιότητές σας.

Όταν πρόκειται για token, προτείνουμε το ίδιο. Το πρόβλημα για τους περισσότερους ανθρώπους είναι η έλλειψη εργαλείων για την αξιολόγηση της ευκαιρίας, της τεχνολογίας, της ομάδας, των συνεργασιών και της κοινότητας. Οι περισσότεροι άνθρωποι πετάνε στα τυφλά και βασίζονται στη φήμη από στόμα σε στόμα, αλλά η πείνα για γνώση είναι τεράστια. Μπορούμε όμως να προτείνουμε ένα πράγμα - το να μας κρίνετε αποκλειστικά με βάση την τιμή του token δεν είναι μάλλον η σωστή νοητική ευρετική.

Συγκρίναμε τους εαυτούς μας με παρόμοια έργα. Υπάρχουν ελάχιστες ομάδες στη γη με τη βαθιά εμπειρία και την τεχνολογική τεχνογνωσία για να φέρουν εις πέρας κάτι τέτοιο. Πιστεύουμε ότι είμαστε μία από αυτές τις ομάδες. Είμαστε στο blockchain 4+ χρόνια - πολύ περισσότερο από τους περισσότερους, έχουμε δημιουργήσει πολλά από τα βασικά εννοιολογικά κομμάτια του πρωτοκόλλου με βάση πραγματικές ζωντανές δεσμεύσεις, έχουμε μια σειρά από σχετικές συνεργασίες και καμία άλλη ομάδα δεν έχει το εύρος των δεξιοτήτων που κυμαίνονται από το blockchain, τα μεγάλα δεδομένα, την τεχνητή νοημοσύνη (AI) έως την ανταλλαγή δεδομένων. Η τεχνολογία μας είναι πρωτοποριακή και θα ξεκλειδώσει τα δεδομένα με τρόπους που δεν είναι δυνατοί σήμερα. Θα βγούμε δημόσια με έναν κατάλογο συνεργασιών και συμβούλων Πρώτης Κατηγορίας (Tier 1) στο εγγύς μέλλον. Έτσι θα είμαστε δίκαιοι απέναντι σε όλους, συμπεριλαμβανομένων και των εαυτών μας. Αυτό σημαίνει ότι θα θέσουμε μια δίκαιη τιμή στο token και στο δίκτυο που δημιουργούμε.

Αξιολογήσαμε το token μας και την αξία της οικονομίας των δεδομένων. Κάναμε εσωτερική μοντελοποίηση σχετικά με το τι θα μπορούσε να αξίζει μια οικονομία token και ένα token οικονομίας δεδομένων με βάση το μοντέλο αποτίμησης token του Chris Burniske. Τα Οικονομολογικά των token είναι ένας νέος κόσμος, αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι σκεφτήκαμε κάθε πτυχή από πολλαπλές οπτικές γωνίες. Όλη η ομάδα ανυπομονεί να έχουμε μια ανοιχτή συζήτηση.


Είμαστε υπέρ της δικαιοσύνης, της κοινότητας και της λογοδοσίας. Αυτές οι αξίες διαπερνούν όλα όσα κάνουμε - τα οικονομολογικά των token, τις συνεργασίες μας και την τεχνολογία που κατασκευάζουμε. Εξισώνουμε τους όρους ανταγωνισμού, είμαστε χωρίς αποκλεισμούς και εργαζόμαστε για να δώσουμε στους ανθρώπους τον έλεγχο των δεδομένων τους.

Επιλέξτε αυτό το έργο επειδή έχει όραμα. Επιλέξτε αυτό το έργο επειδή είναι διαφορετικό από τα άλλα. Επιλέξτε αυτό το έργο επειδή συγκεντρώνουμε αρκετά χρήματα για την ανάπτυξη της τεχνολογίας και την ενεργοποίηση του οικοσυστήματος, όχι ένα αδιάκριτο ποσό. Η τιμή του token είναι δίκαιη, αλλά όχι φθηνή. Ξέρουμε πώς θα διαθέσουμε τα κεφάλαια - στην κοινότητα, στις συνεργασίες και στην τεχνολογία. Το πιο σημαντικό, θέλουμε να συμμετάσχετε μαζί μας, για να βοηθήσετε στην οικοδόμηση του πρωτοκόλλου και του δικτύου που θα δώσει σε εσάς, και σε κάθε άλλο άνθρωπο στη γη, τον έλεγχο σε ό,τι τους ανήκει δικαιωματικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση και δημοσιεύστε τα σχόλιά σας στο κανάλι μας στο Telegram. Σας καλωσορίζουμε.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Εκτός εάν έχει συμφωνηθεί εγγράφως διαφορετικά, οι ανακοινώσεις του Ιδρύματος Ocean Protocol προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως επενδυτικές συμβουλές και δεν αποτελούν προτροπή ή σύσταση για αγορά, πώληση ή κατοχή οποιωνδήποτε αναφερόμενων tokens. Το Ίδρυμα Ocean Protocol δεν είναι εγγεγραμμένο ως χρηματιστής-διαπραγματευτής κινητών αξιών ή σύμβουλος επενδύσεων στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, στη Ρυθμιστική Αρχή Χρηματοοικονομικής Βιομηχανίας ("FINRA") ή σε οποιαδήποτε κρατική ρυθμιστική αρχή κινητών αξιών.

Πιστεύουμε ότι οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν είναι ακριβείς και αξιόπιστες. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν περιστασιακά σφάλματα. Ως εκ τούτου, όλες οι πληροφορίες και το υλικό παρέχονται "ΩΣ ΕΧΟΥΝ" χωρίς καμία εγγύηση οποιουδήποτε είδους. Το Ίδρυμα Ocean Protocol δεν ευθύνεται για τυπογραφικά λάθη ή άλλες ανακρίβειες στο περιεχόμενο. Οι πληροφορίες που παρέχονται στην παρούσα ανακοίνωση δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως μοναδική βάση για τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης απόκτησης. Αντίθετα, οι αναγνώστες θα πρέπει να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες ως αφετηρία για να κάνουν πρόσθετη έρευνα σχετικά με το αναφερόμενο token , ώστε να μπορέσει ο αναγνώστης να σχηματίσει τη δική του γνώμη. Δεν υποσχόμαστε, δεν εγγυόμαστε ούτε αντιπροσωπεύουμε ότι οποιοσδήποτε αγοραστής που αγοράζει ή πωλεί τέτοιου είδους tokens θα αποκομίσει κέρδη από την αγορά ή την πώληση. Υπάρχει η πιθανότητα οι αποκτώντες να χάσουν το σύνολο ή σημαντικό μέρος της επένδυσής τους σε περίπτωση αγοράς ή πώλησης τέτοιων tokens. Οι μη πραγματικές δηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των δηλώσεων σχετικά με πιθανά μελλοντικά γεγονότα, συνιστούν μόνο υποκειμενικές απόψεις ή/και παρούσες προθέσεις, δεν αποτελούν δηλώσεις ή εγγυήσεις και υπόκεινται σε αλλαγές. Οι απόψεις ή οι προθέσεις του Ιδρύματος Ocean Protocol όσον αφορά αγορές ή πωλήσεις συγκεκριμένων tokens στο μέλλον ενδέχεται να αλλάξουν. Ορισμένες πληροφορίες ενδέχεται να προέρχονται από τρίτες πηγές που το Ίδρυμα Ocean Protocol θεωρεί αξιόπιστες, αλλά το Ίδρυμα Ocean Protocol δεν έχει επαληθεύσει ανεξάρτητα τις πληροφορίες και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια ή την πληρότητά τους. Οποιοιδήποτε δείκτες που συζητούνται είναι μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς- και έχουν περιορισμούς όταν χρησιμοποιούνται για σύγκριση ή άλλους σκοπούς, επειδή μπορεί να έχουν διαφορετική μεταβλητότητα ή άλλα ουσιώδη χαρακτηριστικά. Οι απόψεις που εκφράζονται στις ανακοινώσεις του Ιδρύματος Ocean Protocol ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Το Ίδρυμα Ocean Protocol μπορεί να κατέχει ή να μην κατέχει τα tokens που συζητούνται. Το Ίδρυμα Ocean Protocol δεν παρέχει φορολογικές, νομικές ή λογιστικές συμβουλές και θα πρέπει να συμβουλεύεστε τους δικούς σας φορολογικούς, νομικούς και λογιστικούς συμβούλους πριν προβείτε σε οποιαδήποτε συναλλαγή. Οποιεσδήποτε δηλώσεις που εκφράζουν ή περιλαμβάνουν συζητήσεις σχετικά με προβλέψεις, προσδοκίες, πεποιθήσεις, σχέδια, προβολές, στόχους, σκοπούς, υποθέσεις ή μελλοντικά γεγονότα ή επιδόσεις δεν αποτελούν δηλώσεις ιστορικών γεγονότων και ενδέχεται να είναι "μελλοντικές δηλώσεις". Οι μελλοντικές δηλώσεις βασίζονται σε προσδοκίες, εκτιμήσεις και προβλέψεις κατά τη στιγμή που γίνονται οι δηλώσεις, οι οποίες εμπεριέχουν διάφορους κινδύνους και αβεβαιότητες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν την ουσιαστική απόκλιση των πραγματικών αποτελεσμάτων ή γεγονότων από αυτά που αναμένονται επί του παρόντος. Οι μελλοντικές δηλώσεις μπορούν να αναγνωριστούν από τη χρήση λέξεων όπως "αναμένει", "θα", "προβλέπει", "εκτιμά", "πιστεύει", ή από δηλώσεις που υποδεικνύουν ότι ορισμένες ενέργειες "μπορεί", "θα μπορούσε" ή "ενδέχεται" να συμβούν.


Πρωτότυπο Άρθρο (Αγγλική): Ocean Tokenomics

Συντάκτης Πρωτότυπου Άρθρου: Bruce Pon

Ημερομηνία Συγγραφής Πρωτότυπου Άρθρου: 21 Φεβρουαρίου 2018