4 min read

Το Ocean καταδύεται στην Ποσοτική Χρηματοοικονομική με το Battle of the Quants

Το Ocean καταδύεται στην Ποσοτική Χρηματοοικονομική με το Battle of the Quants
Δέσμευση με διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων, αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου με ποσοτική εστίαση και ακαδημαϊκούς φορείς για να μάθουν περισσότερα για τις βασικές τεχνολογίες του Ocean

Το Πρωτόκολλο Ocean συνεργάζεται με το Battle of the Quants για να προωθήσει την ανάπτυξη στον χώρο των ποσοτικών αμοιβαίων κεφαλαίων αντιστάθμισης κινδύνου και να φέρει περισσότερους παρόχους και αγοραστές δεδομένων στο οικοσύστημα Ocean. Το Battle of the Quants συνδέει την ακαδημαϊκή κοινότητα, τους διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων και τα αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου με ποσοτική εστίαση για να διερευνήσει και να συζητήσει τα κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η ποσοτική προσέγγιση στα χρηματοοικονομικά.

Το 2021, θα συνεργαστούμε για μια σειρά εκδηλώσεων που θα απευθύνονται στον κόσμο των ποσοτικών αμοιβαίων κεφαλαίων αντιστάθμισης κινδύνου για να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση του κλάδου για το Πρωτόκολλο Ocean. Οι διαδικτυακές και μη διαδικτυακές εκδηλώσεις, σε συνδυασμό με τις δραστηριότητες επιχειρηματικής ανάπτυξης στο παρασκήνιο, έχουν ως στόχο:

  1. Εγγραφή νέων παρόχων δεδομένων στο Ocean Market.
  2. Αύξηση της χρήσης αγοραστών δεδομένων στο Ocean Market.
  3. Αύξηση της ομαδικής χρήσης του Ocean Market.

Ο Ιδρυτής του Πρωτοκόλλου Ocean, Bruce Pon, δήλωσε: "Η ποσοτική χρηματοοικονομική χρησιμοποιεί εκτεταμένα σύνολα δεδομένων και μαθηματικά μοντέλα για την ανάλυση των χρηματοπιστωτικών αγορών και των κινητών αξιών, βοηθώντας τους επενδυτές να αξιολογήσουν τις επενδυτικές ευκαιρίες και να αναπτύξουν τεκμηριωμένες και κερδοφόρες στρατηγικές συναλλαγών. Οι γνώσεις που παρέχονται από το Παγκόσμιο Battle of the Quants θα προωθήσουν τους στόχους του Ocean για διείσδυση σε αυτόν τον κλάδο και επέκταση της υιοθέτησης του Ocean Market. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Bartt και την ομάδα του από έμπειρους επαγγελματίες για την επέκταση του οικοσυστήματος Ocean".

Ο Bartt Kellermann, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής του Battle of the Quants, πρόσθεσε: "Το Πρωτόκολλο Ocean αξιοποιεί την υποδομή blockchain για να παρέχει στα Ποσοτικά αμοιβαία κεφάλαια καινοτόμους τρόπους εύρεσης ιδανικών συνόλων δεδομένων για τη δημιουργία χρήσιμης πληροφορίας για συγκεκριμένες στρατηγικές συναλλαγών. Το Παγκόσμιο Battle of the Quants είναι ενθουσιασμένο που συνεργάζεται με το Πρωτόκολλο Ocean για να βοηθήσει στη διευκόλυνση της ανάπτυξής τους στον χώρο των ποσοτικών αμοιβαίων κεφαλαίων αντιστάθμισης κινδύνου".

Συνδέοντας τον Χάρτη Πορείας μας για το 2021, περισσότεροι χρήστες της τεχνολογίας Ocean μας φέρνουν πιο κοντά στον γενικό μας στόχο της πανταχού παρουσίας: όπου το Ocean θα αποτελεί βασική χρησιμότητα και παγκόσμια υποδομή πληροφορικής. Η δέσμευση του Ocean με το Battle of the Quants αναπτύσσει περαιτέρω τους στόχους μας για τους καταναλωτές δεδομένων και την έλξη των παρόχων, ένα ουσιαστικό μέρος του #TheYearofScaling.

Τι Έρχεται στη Συνέχεια;

  1. Για την έναρξη της συνεργασίας μας, ο Bruce Pon πήρε συνέντευξη από τον Bartt Kellermann για τη σειρά BattleFocus σχετικά με τις συνέργειες μεταξύ του δικτύου των Ποσοτικών αμοιβαίων κεφαλαίων και του οικοσυστήματος Ocean. Παρακολουθήστε το στο YouTube.
  2. Η πρώτη μας ζωντανή εκδήλωση θα είναι το Διαδικτυακό Σεμινάριο BattleBlitz, όπου θα ασχοληθούμε με το θέμα "Τα Εναλλακτικά Δεδομένα Συναντάνε το Blockchain: Ποιό είναι Καλύτερο;" Συμμετάσχετε μαζί μας στις 13 Ιουλίου στις 10:00 π.μ. EST / 4:00 μ.μ. CEST. Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν!
  3. Ο Διαγωνισμός Δεδομένων Ocean Battle θα επιτρέψει στους Παρόχους Δεδομένων να υποβάλουν τις προσφορές δεδομένων τους προς εξέταση. Έρχεται το Φθινόπωρο του 2021.

Σχετικά με το πρωτόκολλο Ocean

Η αποστολή του Πρωτοκόλλου Ocean είναι να δώσει το έναυσμα για μια νέα οικονομία δεδομένων που θα αγγίξει τον κόσμο, δίνοντας πίσω την εξουσία στους ιδιοκτήτες των δεδομένων και επιτρέποντας στους ανθρώπους να αποκομίσουν αξία από τα δεδομένα για να βελτιώσουν τον κόσμο μας.

Τα δεδομένα είναι μια νέα κατηγορία περιουσιακών στοιχείων- το Πρωτόκολλο Ocean ξεκλειδώνει την αξία τους. Οι ιδιοκτήτες και οι καταναλωτές δεδομένων χρησιμοποιούν την εφαρμογή Ocean Market για να δημοσιεύουν, να ανακαλύπτουν και να καταναλώνουν στοιχεία δεδομένων με ασφαλή τρόπο, διατηρώντας το απόρρητο.

Τα Ocean tokens δεδομένων μετατρέπουν τα δεδομένα σε περιουσιακά στοιχεία δεδομένων. Αυτό επιτρέπει πορτοφόλια δεδομένων, ανταλλαγές δεδομένων και συνεταιρισμούς δεδομένων, αξιοποιώντας πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων, συναλλακτήρια και άλλα εργαλεία για την Αποκεντρωμένη Οικονομία (DeFi). Τα έργα χρησιμοποιούν τις βιβλιοθήκες Ocean και το OCEAN στις δικές τους εφαρμογές για να συμβάλουν στην προώθηση της νέας Οικονομίας Δεδομένων.

Το Ocean token χρησιμοποιείται για το κλείδωμα σε δεδομένα, για τη διαχείριση της χρηματοδότησης της κοινότητας του Πρωτοκόλλου Ocean και για την αγορά και πώληση δεδομένων. Η προμήθειά του διανέμεται με την πάροδο του χρόνου για να προωθήσει τη βραχυπρόθεσμη ανάπτυξη και τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα. Το OCEAN έχει σχεδιαστεί για να αυξάνεται με την αύξηση του όγκου χρήσης.

Επισκεφθείτε το oceanprotocol.com για να μάθετε περισσότερα.

Twitter | LinkedIn | Blockfolio | Blog | YouTube | Reddit | Telegram | Discord


Σχετικά με το Battle of the Quants

Στο δέκατο έκτο έτος της διοργάνωσης της κορυφαίας ποσοτικής εκδήλωσης παγκοσμίως, το Battle of the Quants έχει γίνει η καθοριστική εκδήλωση στον ποσοτικό χώρο για επενδυτές, διαχειριστές και αγοραστές δεδομένων που αναζητούν σημαντικούς παράγοντες του κλάδου, φορείς λήψης αποφάσεων και επενδυτικές ευκαιρίες. Το Battle of the Quants επιμελείται προσεκτικά επιλεγμένους συστηματικούς επενδυτές και διαχειριστές που πρωτοπορούν στο νέο κόσμο της Τεχνητής Νοημοσύνη (AI), της Μηχανικής Μάθησης, των Συνόλων Δεδομένων, των Ψηφιακών Περιουσιακών Στοιχείων, του Blockchain και του Κβαντικού Υπολογισμού. Οι συμμετέχοντες περιλαμβάνουν Φάλαινες, Οικογένειες, Κεφάλαια Κεφαλαίων, Θεσμικούς Επενδυτές, Συστηματικούς Διαχειριστές Αμοιβαίων Κεφαλαίων Αντιστάθμισης Κινδύνου, Παρόχους Δεδομένων και Αγοραστές Δεδομένων.


Ακολουθήστε το Ocean Protocol στο Twitter, το Telegram, το LinkedIn, το Reddit, το GitHub και το Newsletter για ενημερώσεις και ανακοινώσεις του έργου. Και συνομιλήστε απευθείας με άλλους προγραμματιστές στο Discord.


Πρωτότυπο Άρθρο (Αγγλική): Ocean dives into Quantitative Finance with Battle of the Quants

Συντάκτης Πρωτότυπου Άρθρου: Ocean Protocol Team

Ημερομηνία Συγγραφής Πρωτότυπου Άρθρου: 16 Ιουνίου 2021