3 min read

Το Πρωτόκολλο Ocean συμμετέχει στη Συμμαχία του Open DeFi, Συνδέοντας τα Μέλη με Νέες Πηγές Ρευστότητας σε Tokens Δεδομένων

Το Πρωτόκολλο Ocean συμμετέχει στη Συμμαχία του Open DeFi, Συνδέοντας τα Μέλη με Νέες Πηγές Ρευστότητας σε Tokens Δεδομένων
Το Ocean και άλλα κορυφαία πρωτόκολλα της Συμμαχίας του Open DeFi δημιουργούν μια κοινότητα προγραμματιστών,ιδρυτών και εμπειρογνώμων για την ανάπτυξη του μέλλοντος της Αποκεντρωμένης Οικονομίας(DeFi)

(Η συνεργασία αυτή ανακοινώθηκε αρχικά στις 24 Νοεμβρίου 2020.)

Το Πρωτόκολλο Ocean, πρωτοπόρος στην οικοδόμηση μιας νέας, δίκαιης οικονομίας δεδομένων, συμμετέχει στο Open DeFi για να φέρει μια καινοτόμο προοπτική στη συμμαχία, θεωρώντας τα δεδομένα και την πρόσβαση στα δεδομένα ως νέες μορφές ρευστότητας. Το Open DeFi ιδρύθηκε με βάση τη γεφύρωση τριών βασικών ιδεών - διαχείριση κινδύνου, ρευστότητα και καινοτομία - πέρα από σύνορα, πολιτισμούς και αγορές. Η προσθήκη του Πρωτοκόλλου Ocean στο Open DeFi συνδέει τα υπάρχοντα μέλη με νέες πηγές ρευστότητας σε tokens δεδομένων.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε σε αυτή τη συμμαχία πρωτοκλασάτων οργανισμών Αποκεντρωμένης Οικονομίας (DeFi). Το Ocean φέρνει τα δεδομένα ως μια νέα κατηγορία περιουσιακών στοιχείων πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων στο οικοσύστημα Αποκεντρωμένης Οικονομίας (DeFi). Τα ERC20 tokens δεδομένων του Ocean τυλίγουν την πρόσβαση στα δεδομένα, για την επαναχρησιμοποίηση των κρυπτο πορτοφολιών ως πορτοφόλια δεδομένων, των Αποκεντρωμένων Συναλλακτηρίων (DEXes) ως συναλλακτηρίων δεδομένων, των Αποκεντρωμένων Αυτόνομων Οργανώσεων (DAOs) δεδομένων και άλλα. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενότερα με τους ηγέτες του κλάδου για να αναπτύξουμε το οικοσύστημα Αποκεντρωμένης Οικονομίας (DeFi) και να προσφέρουμε περισσότερες ευκαιρίες σε περισσότερους ανθρώπους.

- Trent McConaghy, Συνιδρυτής του Πρωτοκόλλου Ocean

Το Πρωτόκολλο Ocean Ιδρύθηκε το 2017 και συνδέει παρόχους και καταναλωτές δεδομένων, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία blockchain. Η τεχνολογία του Ocean επιτρέπει την κοινή χρήση και την νομισματοποίηση ιδιωτικών δεδομένων, χωρίς να διακυβεύεται ο έλεγχος ή η ασφάλεια για τον ιδιοκτήτη των δεδομένων, ενώ παράλληλα διασφαλίζει την ανιχνευσιμότητα, τη διαφάνεια και την εμπιστοσύνη για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Το Πρωτόκολλο Ocean είναι ο ηγέτης σε μια νέα αποκεντρωμένη οικονομία δεδομένων. Ως κεντρικό μέρος του Open DeFi, συνεισφέρει πολύτιμα στη στρατηγική καινοτομίας και ρευστότητας του Open DeFi, δημιουργώντας πρόσβαση σε μια ανεκμετάλλευτη μορφή ρευστότητας στα δεδομένα.

- Eden Dhaliwal, Παγκόσμιος Διευθύνων Σύμβουλος στο Conflux Network

Καθώς ο χώρος της Αποκεντρωμένης Οικονομίας (DeFi) συνεχίζει να εξελίσσεται, υπάρχει συνεχής αναζήτηση νέων μορφών ρευστότητας για την αύξηση της αξίας των πρωτοκόλλων και των εφαρμογών. Το Πρωτόκολλο Ocean αξιοποιεί το πολύτιμο αγαθό των δεδομένων και ορίζει ως token την πρόσβασή του με τη χρήση της τεχνολογίας blockchain - δημιουργώντας έτσι νέα ρευστότητα. Ως μέρος του Open DeFi, το Πρωτόκολλο Ocean συνδέεται με ένα παγκόσμιο δίκτυο εφαρμογών Αποκεντρωμένης Οικονομίας (DeFi) που αναζητούν ρευστότητα και οι εφαρμογές Αποκεντρωμένης Οικονομίας (DeFi) συνδέονται με μια νέα μορφή ρευστότητας με απίστευτες δυνατότητες ανάπτυξης.


Σχετικά με το Πρωτόκολλο Ocean

Η αποστολή του Πρωτοκόλλου Ocean είναι να δώσει το έναυσμα για μια Οικονομία Δεδομένων Web3 που θα αγγίξει τον κόσμο, δίνοντας την εξουσία πίσω στους ιδιοκτήτες των δεδομένων και επιτρέποντας στους ανθρώπους να αποκομίσουν αξία από τα δεδομένα για να βελτιώσουν τον κόσμο μας.

Τα δεδομένα είναι μια νέα κατηγορία περιουσιακών στοιχείων- το Πρωτόκολλο Ocean ξεκλειδώνει την αξία τους. Οι ιδιοκτήτες και οι καταναλωτές δεδομένων χρησιμοποιούν την εφαρμογή Ocean Market για να δημοσιεύουν, να ανακαλύπτουν και να καταναλώνουν περιουσιακά στοιχεία δεδομένων με ασφαλή τρόπο, διατηρώντας την ιδιωτικότητα.

Τα Ocean tokens δεδομένων μετατρέπουν τα δεδομένα σε περιουσιακά στοιχεία δεδομένων. Αυτό επιτρέπει πορτοφόλια δεδομένων, ανταλλαγές δεδομένων και συνεταιρισμούς δεδομένων, αξιοποιώντας πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων, συναλλακτήρια και άλλα εργαλεία για την Αποκεντρωμένη Οικονομία (DeFi). Τα έργα χρησιμοποιούν τις βιβλιοθήκες του Ocean και το OCEAN στις δικές τους εφαρμογές για να βοηθήσουν στην προώθηση της Οικονομίας Δεδομένων.

Το OCEAN token χρησιμοποιείται για το κλείδωμα σε δεδομένα, τη διακυβέρνηση της χρηματοδότησης της κοινότητας του Πρωτοκόλλου Ocean και την αγορά και πώληση δεδομένων. Η προσφορά του διανέμεται με την πάροδο του χρόνου για την προώθηση της βραχυπρόθεσμης ανάπτυξης και της μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας. Το OCEAN έχει σχεδιαστεί για να αυξάνεται με την άνοδο του όγκου χρήσης.

Επισκεφθείτε το oceanprotocol.com για να μάθετε περισσότερα.

Twitter | LinkedIn | Blockfolio | Blog | YouTube | Reddit | Telegram Chat | Discord


Σχετικά με το Open DeFi

Το Open DeFi, που ξεκίνησε το 2020, είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην ανάπτυξη του αποκεντρωμένου χρηματοπιστωτικού οικοσυστήματος και στην προώθηση της συνεργασίας των έργων Αποκεντρωμένης Οικονομίας (DeFi) σε διασυνοριακό επίπεδο και σε δίκτυα blockchain. Μέσω ενός μοναδικού προγράμματος που επικεντρώνεται στη διαχείριση κινδύνων, τις νέες στρατηγικές ρευστότητας και την καινοτομία, το Open DeFi φέρνει σε επαφή τους παγκόσμιους εταίρους Κεντροποιημένης Οικονομίας (CeFi) και Αποκεντρωμένης Οικονομίας (DeFi) για να προωθήσουν το μέλλον της οικονομίας. Στα μέλη περιλαμβάνονται οι Conflux Network, Sequoia Capital, Blockpower Capital, Antelope Holdings, dForce, DeBank, MCDEX και Shanghai Science και Technology Committee.


Πρωτότυπο Άρθρο (Αγγλική): Ocean Protocol Joins Open DeFi Alliance, Connecting Members With New Sources of Liquidity in Data Tokens

Συντάκτης Πρωτότυπου Άρθρου: Ocean Protocol Team

Ημερομηνία Συγγραφής Πρωτότυπου Άρθρου: 01 Ιουλίου 2021